Шта кувате данас?

Да ли сте се одлучили за неко лагано летње јело или за нешто мало захтевније? У данашњој „Летњој башти” говоримо о спајању традиције и модерног у кулинарству, о томе зашто аутентична јела са ових простора треба неговати и како „поправљати” застареле ресторанске меније.

Наш гост је Бранко Кисић, кувар беспрекорне биографије и шеф кухиње „Клуба књижевника” у Београду.

Са кулинарских прелазимо на музичке посластице. Чућете и нову „Причу о песмама”, а издвојићемо и важне догађаје из света музике који су обележили 11. август. Са београдских улица се, пред крај емисије, јавља Јована Зец.

Водитељи Ружица Врховац и Милош Георгијевић Гера

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом