Физичка активност у доба короне

Сви прижељкујемо активност која ће нам помоћи да останемо у форми у доба пандемије, када нам је много тога онемогућено или сувише ризично.

Данас говоримо о томе како одржати кондицију, а са њом и побољшати имуни систем, уз помоћ два штапа! Реч је о нордијском ходању.
Ова активност има максималан ефекат, а минималан ризик од повреда. Наш гост је инструктор трчања Драгољуб Милосављевић који ће давати савете и о томе како да се вратимо у форму после карантина и како да одржавамо физичку активност у периоду пред нама, који ће поново бити пун рестрикција и ризика за вежбање у затвореном. Поред тема које се тичу бриге о здрављу, припремамо и теме везане за духовне вредности. Време у великој мери посвећујемо музици, занимљивостима које су везане за данашњи датум, причама које стоје иза песама и светским топ листама. Овог поподнева посебно издвајамо необичне моменте у каријерама бендова Blur, Police, Oasis и Arctic Monkeys.
Са ужурбаних улица Београда новости доноси Јована Зец. 

Водитељ Ружица Врховац

Поподневна Летња башта Поподневна Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије