Биопик еуфорија

Иако одувек популарни, чини се да је у последњих неколико година завладала права еуфорија биографских филмова, који сведоче о животу или делу живота неке од значајних личности.

Само ове године очекују нас или су већ биле премијере филмова о Арети Френклин, Тесли, Глорији Штајнем, Мерилин Монро, Дејвиду Боувију. Овај тренд стиже и у домаћу кинематографију. У току је снимање филма о Томи Здравковићу, а ближи се и премијера филма о Светозару Милетићу. О феномену биопик остварења говоримо у првом сату емисије. 

Наставак је резервисан за датумске песме које нас подсећају на важне догађаје из света музике који су се догодили 13. августа. Ту је и пола сата резервисано само за музику из Србије и региона, а упућујемо вас и на нумере које су актуелне. Чућете и каква се то посебна прича крије иза једне песме, а за организовање дана, ту су сервисни подаци и наш репортер.

Емисију води Јелена Kнежевић
Репортер: Јована Зец

Поподневна Летња башта Поподневна Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије