Правац 202

Недавно смо у Правцу учили како се рукује кладарком, од вас смо чули и како ову врсту тестере називају у вашем крају а сазнали смо и под којим су све називима неке врсте гљива познате у Србији.

Овога пута вас поново водимо на манифестацију Дани гљива на Дивчибарама да научимо како се печурке правилно чисте након брања, да ли их треба прати, колико дуго употребљавати после замрзавања... Пробаћемо и гулаш од гљива а провозаћемо се и возићем до Краљевог стола, највишег врха Дивчибара одакле се као са најлепше трпезе као на длану пружа поглед на пола Србије.  

Водитељ: Ивана Весић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом