Дом културе

БИТЕФ, LIFFE, Хоркестар

Данас је званично отворено дванаесто издање Лесковачког интернационалног фестивала филмске режије LIFFE, који се одржава у Лесковцу у организацији Лесковачког културног центра и трајаће до 22. септембра. 

О богатом програму фестивала и утисцима данашњег дана разговараћемо са Соњом Цонић, директорком фестивала, која ће се јавити у време трајања једне од пројекција студентских филмова које су на програму после 23 сата.

53. БИТЕФ који се одржава под слоганом „Нове позоришне тенденције: Почнимо љубав из почетка” је данас званично отворен. Пред публиком је било неколико представа: Београд на даљински, Зашто је полудео Г.Р., Орест у Мосулу и Младеж без бога. На Битефу је била наша новинарка Светлана Младеновић која ће нам пренети утиске.

Хоркестар, аутентични београдски хор и оркестар, одржао је вечерас концертну промоцију албума „Ain't Gonna Happen” који је издат у Јапану и који од почетка 2019. године живи свој светски андерграунд живот. То је прилика са диригенткињом Хоркестра Маријом Јоцић поразговарамо о врло богатој историји овог уметничког састава.

Води Петар Протић.

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено