Летња башта

Шта желиш да будеш кад одрастеш?

Ово су сваког од нас питали макар једном у животу, а питају то и данашњу децу. Њихови одговори су донекле истоветни дуги низ генерација, али се у класичне балерина/астронаут жеље додају и нова занимања. Блогери, инфлуенсери, влогери, програмери, менаџери, банкари - и ово деца наводе да желе да буду. Старији се помало зачуде, али је реалност таква да се више не гледа романтично на избор професије. Све мање родитељски савети имају утицаја у овом смислу, што само по себи није лоше. Ми говоримо о томе шта све утиче на децу да им се допадају послови који пре дигиталног доба нису били замисливи и имају ли подршку родитеља да се у томе и опробају.

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

Водитељ: Ксенија Радовић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије