Летња башта

Наш гост је Игор Митровић из фондације Адра, која је покренула Друмо Дом - аутобус за бескућнике.

Према последњем попису становништва, у Србији око 18.000 људи нема адресу, а највећи број бескућника, између три и пет хиљада живи у београдском региону. Њима би у помоћ ускоро требало да пристигне специјалан аутобус у ком могу да оперу веш, отуширају се, ошишају, користе тоалет, али и разговарају са социјалним радником и посаветују се. Пројекту „Друмо Дом” недостаје још средстава а и само прављење оваквог аутобуса посебан је изазов за мајсторе. О свему томе причамо са Игором Митровићем у првом сату емисије.
У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

Водитељ: Круна Пинтарић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије