Повишен тон

Комунална полиција најављује појачане контроле усмерене на власнике паса који своје љубимце изводе у шетњу мимо прописа, пуштају да трче по парковима, ван ограђеног простора, без повоца и корпе али и на оне који не почисте неред за својим животињама.

Шта је дозвољено а шта забрањено, зашто су пријаве суграђана све чешће, да ли су само репресивне мере решење и зашто досадашња решења не дају очекиване резултате у „Повишеном тону” разговарамо са Ненадом Лакићем, шефом одсека Комуналне полиције и Наташом Вукмировић, из Удружења Линк Плус.

Интернационални карневал у Панчеву је на карневалску мапу света уцртан као значајна манифестација. О овој туристичкој атракцији која ће бити одржана 15. и 16. јуна и окупити 2000 учесника из око 15 земаља разговарамо у другом сату емисије.

Рубрику „Датум, време, место” посвећујемо Радомиру Михаиловићу Точку, музичару, гитаристи, композитору и вођи групе Смак.

Емисију уређује и води Ивана Весић.

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара