Индекс

Међународни дани хуманистике, образовне и волонтерске иницијативе

Образовна платформа „Учење на даљину” окупила је најемининтетније предаваче који ће на савремен, дигитализовани начин, помагати ученицима да савлађују градиво, полажу пријемне испите и уче музику.

Платформа је интуитивна и лака за коришћење, доступна са компјутера, таблета и телефона а свим курсевима је могуће приступити од 0 до 24 сата. У разговору са оснивачем и директором ове образовне платформе Зораном Јаковљевићем разговарамо о потенцијалима учења на даљину у образовном систему Републике Србије и осврћемо се на тренутну понуду подршке формалном образовању, на овај начин.

У Дому Омладине Београда 18. априла се одржава Widen Your World, догађај намењен студентима који ово лето желе да проведу волонтирајући на неком од AIESEC пројеката у иностранству. Присутни ће бити студенти који су недавно прошли кроз ово искуство, као и људи који су ранијих година прошли кроз програм Global Volunteer, о чему разговарамо са Марином Главич.

У Културном центру Барака почиње сезона разговора о удруженим студентским иницијативама које ће, кроз заједничко пропитивање и координацију, наредне године реализовати прве Међународне дане хуманистике у Београду, симултано са бројним градовима у региону и Европи.

Кроз емисију води Петар Протић.

Индекс Индекс

Autor:
Београд 202

''Индекс'' је динамична студентска емисија коју реализују најмлађи новинари Двестадвојке. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво