Породична састајања - увек недељом

Како се најлакше припремити за радну седмицу.

Недељом само уживате, смејете се и опуштате. А свакако је најлепше уз породицу, уз неоптерећујуће разговоре, укусну храну, можда кратку шетњу и наравно Двестадвојку.

Сваки разговор и дружење некако је лепше уз храну. Иако смо календарски изашли из зиме, снег нас стално подсећа да је зима још ту и да треба добро загрејати стомак, а права храна за то је пасуљ. Музичар Никола Чутурило Чутура предлаже да спремите пасуљ са димљеним ћурећим бутом.

Иако је ера мобилних телефона и савремене технологије, још увек користимо фиксне телефоне код куће или на послу. А да ли сећате када сте последњи пут некога позвали са телефонске говорнице. У рубрици Лична карта нећемо се присећати и евоцирати успомене, али ћемо вам испричати неке занимљивости које можда нисте знали о телефонским говорницама.

Увек треба причати о хуманим делима и људима који их чине. Овог викенда представићемо вам младог Огњена Дамљановића који је спасао четворогодишње дете из реке Ђетиње у Ужицу.

И у овој емисији позваћемо вас да се укључите у наш и ваш квиз Радио Геније. Сваки учесник добија поклон, а ко тачно одговори на питање и титулу Радио Геније и плакету.

Укључите се у забаву Породичних састајања од 12 до 14 часова, а са вама ове недеље биће Милена Милићевић и Миодраг Стошић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво