Широм затворених очију - Трећа смена

У Трећој смени, која почиње око поноћи, разговараћемо са онима који су будни и вредни сваке ноћи и раде за нас - пекарима.

Колико је тешко радити ноћу док већина суграђана спава? Да ли се посебно припремају за посао, о чему размишљају, да ли слушају радио? Како теку припреме за посао, колико је важна физичка кондиција и издржљивост?
О жељама да се од теста направи увек нешто ново и другачије, о мирисима који нас враћају у детињство, о лепим и креативним моментима које пружа овај посао, али и о непроспаваним ноћима разговарамо са Владаном Братуљевићем - пекаром. 

Музички уредник Нена Огњеновић Тркуља, пред микрофоном Војин Војиновић.

 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом