Индекс 202

Добро спремљена клопа? Шта то уопште значи? Ствар је потпуно лична. Онај ко познаје тајне кулинарства зна колико је и шта потребно да би јело било заиста ’’добро’’. Други ће појести било шта са киоска што делује ’’лепо очима’’ и рећи: ово је добро спремљено. И онда шта је важније, да буде добро очима (и стомаку) или да буде кулинарски добро?

Када упитамо колеге како се хране, кажу да је то најчешће храна из два извора: бакини и мамини рецепти с једне, и фаст фуд с друге стране. Једно је срцу милије, друго је брже и друштвеније. Путер, јефтина шунка, комадић краставца и бела кифла која се лепи за желудац... против великих сланих сарми и преслатких колача. Марко Мирановић потражио је студентска објашњења о томе зашто и да ли мисле да се ''добро'' хране?
Јавите се (0640202200, 0113249202) да рашчистимо до краја ове недоумице.
За микрофоном је Миодраг Стошић.
Индекс Индекс

Autor:
Београд 202

''Индекс'' је динамична студентска емисија коју реализују најмлађи новинари Двестадвојке. [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом