Delegacija SNS otputovala u Kinu

Funkcioner Srpske napredne stranke Marko Đurić rekao je da je delegacija naprednjaka otputovala u višednevnu posetu Kini. Delegaciju predvodi predsednik stranke Tomislav Nikolić.

Delegacija Srpske napredne stranke otputovala je u višednevnu posetu Kini, gde će razgovarati s predstavnicima Komunističke partije te zemlje o budućoj saradnji, rekao je član Glavnog odbora te stranke Miloš Đurić.

Delegaciju predvodi predsednik stranke Tomislav Nikolić, a u njoj su i Nebojša Stefanović, Milan Bačević i Predrag Mikić.

Predstavnici SNS će iskoristiti posetu Kini da ubuduće obezbede saradnju sa tom državom, čiji bi glavni rezultat bilo plasiranje naših proizvoda na njihovo tržište, koje je jedno od najvećih u svetu, naveo je Đurić na konferenciji za novinare.

Đurić je dodao da će razgovori biti vođeni o potencijalnoj saradnji u oblasti industrije, građevinarstva i poljoprivrede.

Povodom tvrdnje predstavnika da opozicija u Srbiji ne bi mogla da ugrozi ni najslabiju Vladu na svetu, Srpska napredna stranka saopštava da njen cilj nije da bilo koga ugrozi, već da građanima Srbije donese preko potrebne promene.

Naprednjaci navode da su "neistinite tvrdnje režimskih portparola da je Demokratska stranka dvostruko manje zastupljena u medijima od SNS-a".

Naprednjaci ističu da podatke o njihovoj nezastupljenosti u medijima, koje su nedavno izneli, nisu demantovali ni predstavnici RTS -a, ali da je Javni servis pojasnio veću zastupljenost demokrata u programima time što oni imaju najveći broj državnika.

Međutim, u SNS-u tvrde da to nije razlog da odnos zastupljenosti u medijima te dve stranke bude 50 prema 1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво