Читај ми!

Radi Trajković ukazana lekarska pomoć u bolnici u Prokuplju

Političarka sa KiM Rada Trajković prebačena je u bolnicu u Prokuplju, zbog sumnje na upalu pluća, saopštila je njena ćerka na Tviteru.

Na Tviter nalogu Rade Trajković njena ćerka je objavila da je prebačena u bolnicu u Prokuplju sa sumnjom na upalu pluća, nakon što joj je pogoršano zdravstveno stanje.

"Pregled pokazuje rane znake upale pluća", napisala je ćerka Rade Trajković.

Direktorka Opšte bolnice u Prokuplju Snježana Arsić potvrdila je za RTS da je Rada Trajković sinoć primljena u bolnicu, da je dijabetičar, pa joj je iz tog razloga bila potrebna medicinska pomoć i nije životno ugrožena. Nakon ukazane lekarske pomoći, Trajkovićeva je oko ponoći otpuštena iz bolnice, rekla je za RTS direktorka bolnice Snježana Arsić.

Rada Trajković je prethodno napisala na Tviteru da je zadržana na administrativnom prelazu Merdare, kada je sa KiM prelazila u centralni deo Srbije. Prema njenim tvrdnjama, na punktu je provela nekoliko sati.

Trajkovićeva je nedavno imenovana za savetnicu ministra u kosovskoj vladi Nenada Rašića, a  pošto su članovi Srpske liste napustili institucije u Prištini.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво