Читај ми!

Ambasada Srbije u Tirani: Mešanje u unutrašnje stvari drugih ne pomaže jačanju veza

Reagujući na objavu šefice diplomatije Albanije Olte Džačke na Tviteru, novi ambasador Srbije u Tirani Slobodan Vukčević poručio je da uvek postoji prostor za unapređenje saradnje, sve dok se zasniva na poštovanju, i upozorio da mešanje u unutrašnje stvari drugih ne pomaže.

"Hvala vam, gospođo ministarko, što ste izrazili spremnost za jačanje veza - mi verujemo u prevazilaženje prošlosti kroz saradnju i poštovanje. Takođe verujemo da uvek postoji prostor za unapređenje saradnje, sve dok se zasniva na poštovanju – mešanje u unutrašnje stvari drugih ne pomaže, napisao je Slobodan Vukčević na Tviter profilu srpske ambasade u Albaniji.

U objavi na svom Tviter nalogu posle sastanka sa Vukčevićem, ministarska spoljnih poslova Olta Džačka poželela je dobodošlicu ambasadoru Srbije, dodavši da su dve zemlje ostvarile značajan napredak u "prevazilaženju teške međusobne prošlosti".

"Ima još posla na poboljšanju saradnje i bilateralnih veza. Prijateljski odnosi između Albanije i Srbije i međusobno priznanje Kosova i Srbije su ključni za izgradnju stabilne i prosperitetne budućnosti Zapadnog Balkana", navela je Olta Džačka u svom tvitu.  

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво