Читај ми!

Đilas: Netačna izjava Dojčinovića da sam imao ofšor firme

Nije tačna tvrdnja da je "Krik" otkrio da sam ja "isto imao neku strukturu ofšor firmi", saopštio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, demantujući tvrdnje koje je u emisiji Oko magazin izneo glavni i odgovorni urednik "Krika" Stevan Dojčinović.

Dragan Đilas je demantovao tvrdnje koje je u emisiji Oko magazin izneo glavni i odgovorni urednik Krika Stevan Dojčinović.

"Nije tačna tvrdnja da je Krik 'otkrio da sam ja isto imao neku strukturu ofšor firmi', kako je izjavio Stevan Dojčinović. U, inače ne potpuno tačnom izveštaju Krika o mojoj imovini, ne nalazi se nikakva šema mojih ofšor firmi, što je lako utvrditi čitanjem teksta", istakao je Đilas.

Predsednik Stranke slobode i pravde je naglasio da nikada nijednu ofšor firmu nije imao i da je to više puta saopštio.

"Krik nije otkrio nikakav moj račun u Švajcarskoj, kako je to izjavio g-din Dojčinović, jer postojanje firme 'Multikom open' nije bila tajna. Kompanija je osnovana sredstvima od prodaje 'Dajrekt medije', koja su primljena u Srbiju i na koje je plaćen porez državi Srbiji u iznosu od 2,5 miliona evra", rekao je Đilas.

Sve je to prijavljeno Narodnoj banci Srbije, napominje Đilas i dodaje da se taj podatak od 2014. godine nalazi u svakom godišnjem izveštaju o poslovanju "Multikom Beograda", koji svaki građanin Srbije može videti na sajtu Agencije za privredne registre.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара