Читај ми!

Stefanović odgovara Veselinoviću na njegove navode o poseti Drvaru

Ministar odrbane Nebojša Stefanović odgovorio je lideru Pokreta za preokret Janka Veselinoviću povodom navoda o njegovoj poseti Drvaru.

Janko Veselinović je o prisustvu Nebojše Stefanovića u Drvaru povodom dana te opštine i 80. godišnjice Ustanka naroda u Bih protiv fašizma rekao da je "ministar odbrane sramota za Srbiju i da svojom posetom Srbima u regionu nanosi štetu kao što to konstantno čini režim Aleksandra Vučića".

Odgovarajući Veselinoviću, Stefanović je naveo da neko ko "služi isključivo da ispunjava naloge Dragana Đilasa i njegove tajkunske mašinerije, ne može da uvredi nijednog ozbiljnog čoveka, pa ni njega, ali ne može da prećuti to što vređa naš narod u Drvaru i uopšte sve Srbe u regionu", piše u saopštenju iz kabineta ministra odbrane.

Stefanović dalje tvrdi da nijedan srpski funkcioner pre Aleksandra Vučića nije decenijama posetio Drvar.

"Ni Đilas, ni Veselinović, a kamoli (Bojan) Pajtić, ne znaju da je iz Drvara tokom rata proterano celokupno srpsko stanovništvo, a da je tek dolaskom predsednika Vučića u taj grad iz Srbije počela da stiže pomoć koja unapređuje uslove za povratak i normalan život", naglašava Stefanović.

Podseća da je tokom posete Drvarčanima čestitao Dan opštine i ustanka, i dodaje da je kao član Vlade dobio i priznanje od lokalnih vlasti.

U svom reagovanju zaključuje da će Vlada Srbije nastaviti da pomaže i Drvaru i svim Srbima u regionu, zato što Srbija mora da brine o njima.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво