Читај ми!

Vučić sa Grčićem i predstavnikom Sindikata rudara "Kolubare"

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa v. d. direktorom JP "Elektroprivreda Srbije" Miloradom Grčićem i predstavnikom Sindikata rudara "Kolubare" Miodragom Rankovićem, sa kojima je razgovarao o budućnosti EPS-a i novim proizvodnim i razvojnim projektima.

Predsednik je saslušao primedbe i predloge koje je u ime rudara "Kolubare" izneo predstavnik sindikata i stavove JP "Elektroprivreda Srbije", kao preduzeća od strateške važnosti za Republiku Srbiju, saopštilo je Predsedništvo.

Vučić je naglasio da je pitanje implementacije "zelene agende" jedno od najbitnijih u kompleksnoj oblasti energetike, istakavši da je Srbija ozbiljno posvećena uvođenju najviših standarda u korišćenju potencijala obnovljivih izvora energije i očuvanju životne sredine.

S druge strane, predsednik Vučić je istakao da Srbija ne može da se liši i odrekne prirodnih resursa koji omogućavaju energetsku nezavisnost države.

Posebno je naglasio da će nastaviti razgovore sa predstavnicima Vlade Srbije i ekspertskom javnošću u cilju pronalaženja održivog rešenja, kako Srbija ne bi postala veliki uvoznik električne energije od 2030. godine.

Predstavnik Sindikata Miodrag Ranković preneo je zahtev rudara predsedniku Vučiću da poseti "Kolubaru" i odgovori na sva njihova pitanja.  

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара