Čitaj mi!

Nebojša Stefanović: Dugo već slušam laži o SNS-u, Vučiću i meni

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović saopštio je da već dugo sluša najneverovatnije laži, koje, kako je naveo, o Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i njemu plasira opozicija. Kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića, neću mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kažem istinu i ne učinim sve što mogu da mu barem malo pomognem u nošenju teškog bremena, naveo je Stefanović.

U pisanoj izjavi za Tanjug Nebojša Stefanović je naveo da te laži plasiraju oni koji su dok su vršili vlast obezbedili sebi lagodan i luksuzan život Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni Aleksići, Tepićke i slični megafoni".

Prema rečima Stefanovića "oni koji su se bavili isključivo prljavim poslovima, otimajući novac građana Srbije i obezbeđujući sebi lagodan i luksuzan život, dok je Srbija postajala sve siromašnija, često žele da ono što su oni sami radili pripišu nekom drugom".

U medijima koje kontrolišu svakodnevno spekulišu, kako dodaje Stefanović, i o odnosima unutar SNS i njegovom odnosu sa predsednikom Vučićem, zlonamerno plasirajući brojne izmišljotine, kako bi skrenuli pažnju sa raznih ofšor lokacija i milijardi koje su prelili iz Srbije na svoje račune.

"Ono što se dešava u njihovim strankama, njihovi međusobni odnosi, kao i najmonstruoznije pljačkaške afere kojima smo svi u Srbiji svedočili u vreme njihove vlasti - oni bi želeli da ih se ne sećamo. Ali ih se građani Srbije jako dobro sećaju, jer su to bile godine u kojima je Srbija grcala u bedi, a oni postajali milioneri", kaže u pisanoj izjavi za Tanjug Stefanović.

On dodaje da u godinama u kojima Srbija konačno počinje da rešava probleme koje su nam ostavili iza sebe, kao i da postiže značajne ekonomske uspehe, pre svega zahvaljujući politici oličenoj u Aleksandru Vučiću "može samo da kaže da mu je čast što je deo tima koji on predvodi u borbi za bolju Srbiju".

"Istovremeno, kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića, neću mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kažem istinu i ne učinim sve što mogu da mu barem malo pomognem u nošenju teškog bremena.

Zato želim da poručim građanima Srbije da ne postoje nikakvi prljavi poslovi, o kojima bi neko govorio kako to navedeni lažovi iz opozicije očekuju. Isto tako želim da poručim građanima Srbije da budu mirni i spokojni, jer sam potpuno siguran da je Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem na dobrom putu i da su pred nama godine u kojima će naša zemlja napredovati", dodao je Nebojša Stefanović u izjavi za Tanjug.