Čitaj mi!

Brnabić: O Stefanoviću, Lončaru i Obradovićevoj odlučivaće organi SNS-a

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da će se o pozicijama Nebojše Stefanovića, Zlatibora Lončara i Marije Obradović raspravljati u organima SNS, a da ona, kao premijerka, nikada u javnosti nije komentarisala rad svojih ministara niti će to početi od danas.

Brnabićeva je, odgovarajući na pitanje novinara da li su odluke iz lokalnih odbora SNS-a signal za nju da u Vladi treba da se bavi pozicijama ministara Nebojše Stefanovića, Zlatibora Lončara i Marije Obradović, kazala da na to može da odgovori samo kao član SNS-a.

"To su stvari o kojima će biti diskusije u stranačkim organima, Izvršnom odboru i Predsedništvu SNS. Kao predsednica vlade tu sam da vodim vladu, a sve stvari koje se tiču stranke ostavljam za stranačke organe", rekla je Brnabićeva nakon predaje donacije pčelarskog udruženje NURDOR-u i pedijatrijskim ustanovama u Srbiji.

Dodala je da sve što ima da kaže ministrima govori na sednicama Vlade ili ministrima u četiri oka i da će tako nastaviti jer se, kako kaže, pokazalo da to daje rezultate.