Читај ми!

Vladimiru Orliću upućena preteća poruka, reagovala ministarka pravde

Poslanik na listi "Aleksandar Vučić-za našu decu" Aleksandar Mirković objavio je da je potpredsedniku Skupštine Srbije Vladimiru Orliću tokom jučerašnjeg gostovanja na RTS stigao SMS preteće sadržine. Ministarka pravde Maja Popović ocenila da je reč o ugrožavanju sigurnosti.

Potpredsednik skupštine i član Predsedništva SNS Vladimir Orlić samo zbog snage argumenata koje je iznosio od juče je, kaže Mirković, predmet linča.

Mirković je rekao da je tokom gostovanja na RTS-u Orlić dobio SMS preteće i uvredljive sadržine, navodeći da je korišćena "retorika ljudi koji žele da se vrate na vlast".

"Sada je dovoljno da odete u emisiju, da predstavljate program i rezultate ili se zalažete za jednu ideju, da vam neko uputi direktnu pretnju, i kaže vam da ćete biti obešeni", rekao je Mirković.

Obraćajući se ministarki pravde Maji Popović, Mirković je kazao da je uveren da će nadležne institucije umeti da sačuvaju bezbednost svih građana Srbije bez obzira da li podržavaju ovu ili onu političku opciju.

Maja Popović je odgovorila da su po navodima koje je Mirković pročitao ispunjeni uslovi za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

"Sigurna sam da će nadležno tužilaštvo da procesuira ovaj predmet i podnese odgovarajući optužni akt", rekla je Popovićeva.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво