Читај ми!

Državni vrh u poseti Banjaluci, održana sednica Saveta za saradnju Republike Srpske i Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić i delegacija Srbije u poseti su Banjaluci na Dan grada. Održani su sastanci rukovodstva Srbije i Republike Srpske.

U Palati Republike u Banjaluci održan je sastanak Visokog saveta za saradnju Republike Srpske i Srbije. Na sednici se razgovaralo o svim dosadašnjim zajedničkim projektima, ali i o planovima za buduće projekate.

Prethodno su se sastali predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Premijer Republike Srpske Radovan Višković dočekao je premijerku Srbije Anu Brnabić. Oni su održali sastanak u Vladi Republike Srpske. 

U Narodnoj skupštini Republike Srpske predsednik NSRS Nedeljko Čubrilović razgovarao je sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem.

Banjaluka danas obeležava Dan grada, 22. april. Slavi se kao Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu.

Ove godine, najviše priznanje ključ grada sa poveljom počasni građanin biće dodeljeno predsedniku Aleksandru Vučiću zbog njegovog doprinosa u razvoju grada, ali i Republike Srpske.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво