Читај ми!

Kineski ministar odbrane završio posetu Srbiji

Vei Fenghe, kineski ministar odbrane završio je danas trodnevnu zvaničnu posetu našoj zemlji.

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović ispratio je generala Vei Fenghea i članove kineske delegacije na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", a dvojica zvaničnika izrazila su obostrano zadovoljstvo posetom. 

Ministar Stefanović je zahvalio generalu Fengheu na novoj donaciji vakcina, koja se očekuje u najskorijem periodu, pre svega namenjenih za pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i članove njihovih porodica, navodi se u saopštenju.

Uz konstataciju da je ova poseta protekla u duhu potvrde čeličnog prijateljstva i sveobuhvatnog strateškog partnerstva Srbije i Kine, izražena je i spremnost da se sa Ministarstvom nacionalne odbrane NR Kine radi na daljem razvoju sveukupnih odnosa, posebno u zajedničkoj obuci jedinica vojske i u oblasti vojnoekonomske, vojnomedicinske i vojnoobrazovne saradnje.

Kako se navodi na sajtu Ministarstva odbrane, ministar Stefanović zahvalio je generalu Vei Fengheu na pozivu da ove godine poseti Kinu i prisustvuje Međunarodnom Sjangšan bezbednosnom forumu.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво