Читај ми!

Stamatović: Predsednik Republike prihvatio naš predlog da bude posrednik u dijalogu vlasti i opozicije

Zdrava Srbija izražava zadovoljstvo zato što je Aleksandar Vučić prihvatio naš predlog da baš on, kao predsednik Republike, a ne stranci, bude posrednik u dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima – izjavio je predsednik ZS Milan Stamatović.

Predsednik Srbije je u intervjuu za RTS rekao da je spreman da lično moderira u dijalogu vladajućih stranaka i onog dela opozicije koji smatra da nam moderatori iz Evropske unije i, uopšte, iz inostranstva nisu potrebni.

"Uvereni smo da je ovo najbolji odgovor svima onima koji bi da internacionalizuju naše unutrašnjopolitičke probleme, jer nas je iskustvo naučilo da svaki put kada su strani, a pogotovo zapadni, arbitri odlučivali o nama, to se obijalo o glavu građanima Srbije i srpskom narodu", rekao je Stamatović.

Predsednik Zdrave Srbije je rekao da veruje da će potez predsednika Republike, ispratiti i njegova spremnost da utiče na vladajuću koaliciju da učini, makar optimalni, ustupak u cilju obezbeđivanja ravnopravnih izbornih uslova, a to je, prema stavu Zdrave srbije, razdvajanje termina održavanja različitih nivoa izbora, otvaranje najuticajnijih medija i pokrivanje svih biračkih mesta video-nadzorom.

"U znak dobre volje zbog ovog poteza predsednika Republike, Zdrava Srbija će izaći na predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću i Zaječaru", rekao je Stamatović.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво