Čitaj mi!

Savet za nacionalnu bezbednost zaseda u subotu

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji, biće održana u subotu u 18 sati, potvrđeno je Tanjugu.

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost trebalo je da bude održana 26. februara, ali je odložena zbog formalno-pravnih problema, kako bi se obavila dodatna veštačenja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije da će građani Srbije, cela Evropa i ceo svet biti šokirani kada budu čuli detalje istrage protiv organizovane kriminalne bande.

Vučić je kazao da je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost otkazana zbog formalnopravnih problema, jer se čekaju dodatna veštačenja, da ne bi sutra neko rekao da to što je pokazano građanima ne može da se koristi u dokaznom postupku.

"Onda ćemo reći o čemu se sve radi i pokazati ljudima nešto što je blago govoreći jezivo, da bi ljudi mogli da vide da li se iza svega krije politika, zaštita režima, ili borba protiv zaista jedne ili više organizovanih kriminalih grupa", naveo je predsednik.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">