Читај ми!

Dačić zahvalio Bocan-Harčenku na pomoći Rusije tokom pandemije

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom o aktuelnoj situaciji, zdravstvenim i ekonomskim posledicama koje je pandemija koronavirusa uzrokovala u čitavom svetu i izazovima u političkoj sferi i međunarodnim odnosima sa kojima se suočavamo.

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić zahvalio je još jednom na pomoći koju je Ruska Federacija pružila Srbiji tokom pandemije, posebno ističući važnost isporuke vakcine "sputnjik", koju je i lično primio, saopštila je Skuština Srbije.

Dačić je izrazio nadu da će uskoro biti realizovane nove isporuke.

Ambasador Bocan-Harčenko ponovio je pozive predsedniku Narodne skupštine Ivici Dačiću upućene od strane Vjačeslava Volodina, predsednika Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije i Valentine Matvijenko, predsednice Saveta federacije Federalne skupštine Ruske Federacije da uskoro poseti Rusku Federaciju. 

Imajući u vidu ubrzani proces vakcinacije koji je u toku kako u Ruskoj Federaciji, tako i u Srbiji, sagovornici su se složili da bi poseta mogla biti realizovana u skorijem periodu.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво