Čitaj mi!

Ko je do sada saslušan u istrazi prisluškivanja predsednika

U predistrazi o presretnutim razgovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića saslušano je pedeset osoba, među kojima su i bivši funkcioneri MUP-a, pišu "Novosti".

Prema saznanjima lista, među saslušanima su bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović, nekadašnji načelnik Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije Dejan Milenković, Srećko Lazić, nekadašnji zamenik načelnika Uprave Kriminalističke policije.

Novosti navode da se opsežna i detaljna istraga o tome ko je, po čijem nalogu i sa kojim ciljem špijunirao šefa države privodi kraju, i da su već prikupljeni brojni dokazi da su šef države i članovi njegove porodice bili pod nezakonitim "merama".

Kako je saopštio MUP, obaveštenja primljena od osoba za koje se osnovano sumnja da su povezane sa slučajem prisluškivanja predsednika Vučića i članova njegove porodice dostavljena su na dalju nadležnost Tužilaštvu za organizovani kriminal, a u skladu sa Zakonom o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">