Čitaj mi!

Vulin: Saznaćemo ko je prisluškivao Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je da će policija saznati ko je prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vulin je, pošto je Vučić nedavno rekao da je bio prisluškivan i da je to direktan pokušaj državnog udara, kazao da je to predsednik rekao zato što je došao do određenih saznanja.

"Nadležne službe se bave slučajem, doći ćemo do istine, a pravosudni organi će odraditi svoje. Na nama je da potvrdimo da se to više ne desi. Rano je da pričamo o tome šta je bio cilj prisluškivanja predsednika, ali sigurno da nije bilo reči o dobroj nameri", kazao je Vulin za Prvu tv.

Ministar je rekao da je Srbija bezbedna zemlja i da je srpska policija veoma efikasna, te da je razrešila sve slučajeve o kojima javnost govori u najkraćem mogućem roku.

Vulin je naveo da se prošle godine dogodilo pet mafijaških ubistava u Srbiji i da su sva rasvetljena, a da je nerasvetljeno ostalo nekoliko ubistva iz ranijeg perioda, među kojima je ubistvo beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, na kome se još uvek radi.

Svi koji su prekršili zakon, kako je rekao, nalaze se u zatvoru, a borba protiv mafije je borba koja nikada neće prestati i najbolja poruka te borbe je brzo rasvetljavanje krivičnih dela.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">