Читај ми!

Popović: U sudu 11 predmeta u vezi sa ugrožavanjem Vučića i njegove porodice

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da trenutno ima 11 predmeta po kojima se vode postupci za ugrožavanje sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Maja Popović je u Skupštini Srbije, odgovarajući na pitanje poslanika JS Dragana Markovića Palme o pretnjama upućenim predsednikovoj porodici, rekla da su pretnje koje su izrečene, ne samo od (bivšeg) poslanika Srđana Noga nego i na mrežama i u medijima brutalne i neverovatne i smatra da tužilaštvo mora da reaguje.

"Upoznata sam sa činjenicama, u konkretnom slučaju, da je apsolutno urađeno sve i da je taj predmet procesuiran. Ministarstvo pravde ne može da naredi tužilaštvu šta da radi, već može samo da radi nadzor i da se raspita šta se događa u tom predmetu", rekla je Popović u vezi sa slučajem Srđana Noga.

Navodeći da postoji 11 predmeta u sudu povodom ugrožavanja sigurnosti predsednika Vučića i njegove porodice, Popović je izrazila uverenje da će presude biti osuđujuće imajući u vidu da su neki prvostepeni postupci već završeni.

"Ministarstvo će dati svu podršku i sudovima i tužilaštvima da se brutalno sankcioniše svaki napad i ugrožavanje sigurnosti svakog lica posebno predsednika Aleksandra Vučića", poručila je ministarka pravde.

Državni i politički zvaničnici osudili su pretnje bivšeg narodnog poslanika i funkcionera Dveri Srđana Noga upućene predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво