Čitaj mi!

Vučić pripadnicima BIA: Imamo samo jednu otadžbinu – Srbiju, budite uvek na njenom braniku

Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je svim pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije njihov dan. Predsednik Srbije i direktor BIA Bratislav Gašić položili su venac ispred memorijalnog zida u znak sećanja na poginule pripadnika Agencije.

U prostorijama Bezbednosno-informativne agencije obeležena je 121. godišnjica osnivanja civilne službe bezbednosti u Srbiji i 18. godišnjica osnivanja Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Aleksandar Vučić je na svom Instagram nalogu objavio slike koje su nastale tokom posete Bezbednosno-informativnoj agenciji.

"Sa čuvarima srpske bezbednosti i sigurnosti. Čestitam svim pripadnicima BIA njihov dan, sa željom da zauvek zapamte činjenicu da imamo samo jednu otadžbinu – Srbiju i da uvek budu na njenom braniku", poručio je Vučić u objavi na Instagramu.

Predsednik Srbije i direktor BIA Bratislav Gašić položili su venac ispred memorijalnog zida u znak sećanja na poginule pripadnike Agencije, nakon čega je održan svečani kolegijum na kojem su se obratili predsednik Srbije i direktor BIA, navodi se u saopštenju BIA.

Predsednik Vučić je istakao je da je Agencija vidno napredovala u svom radu i opremljenosti, kao i u postignutim rezultatima u prethodnom periodu. 

Naglasio je da je neophodno i dalje ulagati u mlad i stručan kadar i razvijati tehničku opremljenost Agencije. Svim pripadnicima Agencije poručio je da u obavljanju svog posla na prvom mestu treba da imaju interes svih građana Republike Srbije.

Direktor BIA čestitao je pripadnicima Agencije njihov dan i istakao da će rukovodstvo Agencije nastaviti da ulaže sve svoje napore kako bi se materijalni i statusni položaj Agencije, a time i njenih pripadnika dalje unapređivao.

Kaže da je uveren da će Agencija, kao i prethodnih godina uspešno izvršavati postavljene zadatke na dobrobit države Srbije i svih njenih građana koji u njoj žive.

Povodom Dana Agencije, zaslužnim pripadnicima uručene su godišnje nagrade za doprinos radu službe i izuzetna zalaganja u radu u prethodnoj godini. 

div id="adoceanrsvdcfhklggd">