Kfor i kosovska policija zajedno rade na bezbednosti područja Kamenice

Regionalna komanda Kfora Istok počela je sa planiranjem izvođenja zajedničkih operativnih aktivnosti sa graničnom policijom Kosova na području Kamenice.

Današnji planski sastanak je usledio nakon tehničkog sastanka visokog nivoa koji je juče održan u sedištu kosovske policije između šefa operacija Kfora pod vođstvom NATO-a i direktora kosovske policije, zajedno sa ostalim zvaničnicima.

Tom prilikom su obe strane izrazile obostrano zadovoljstvo nivoom dosadašnje saradnje u oblasti bezbednosti i obavezale se da će je dalje jačati, kroz poboljšani nedeljni koordinacioni mehanizam koji će omogućiti povećanje zajedničkih patrola ksovske policije i Kfora na području Kamenice.

Kfor ostaje posvećen tome da nastavi da na nepristrasan način doprinosi sigurnom okruženju i slobodi kretanja svih građana na Kosovu, u uskoj saradnji sa lokalnim institucijama i bezbednosnim organizacijama i Međunarodnom zajednicom, u skladu sa svojim mandatom u okviru Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija iz 1999. godine.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво