SSP: Direktor u Telekomu verbalno napao Tepićevu; Telekom: Kampanja protiv kompanije

SSP tvrdi da je direktor ljudskih resursa "Telekoma" verbalno napao Mariniku Tepić. "Telekom" odgovara da se vodi kampanja sa ciljem jačanja jedne strane kompanije.

Stranka slobode i pravde saopštava da je Mariniku Tepić verbalno napao direktor ljudskih resursa "Telekoma" Draško Marković, i prekinuo joj konferenciju za novinare. 

Prema saopštenju te stranke, Marković je rekao Tepićevoj da nema pravo da stoji ispred "Telekoma" i sklonio mikrofon snimatelju.

Na ovaj događaj reagovao je "Telekom Srbija", ocenjujući da je to bio još jedan u nizu kontinuiranih napada na tu domaću kompaniju, te da je očigledno reč o najbrutalnijoj kampanji koja se vodi sa ciljem jačanja jedne strane kompanije.

U saopštenju se kaže da ta strana kompanija predstavlja direktnu konkurenciju "Telekomu Srbija", ali se ne navodi njeno ime.

"Svi pokušaji urušavanja 'Telekoma Srbija' neće uspeti, jer će kompanija još odlučnije sprovoditi svoju razvojnu strategiju. Podsećamo, naš cilj je da postanemo regionalni lider u pružanju svih usluga i motor razvoja privrede u regionu", kaže se u saopštenju "Telekoma".

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво