Brnabić: Moj posao je obilazak objekata, to nije kampanja

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da njen obilazak radova u Kragujevcu i gostovanje na lokalnoj televiziji nisu funkcionerska kampanja i dodala da bi ta kampanja bila da ona, kao član SNS, u radno vreme obilazi odbore te stranke i razgovara o političkim temama.

Ana Brnabić je tako u Kragujevcu odgovorila na pitanje novinara N1 da li je funkcionerska kampanja to što kao premijerka gostuje na lokalnoj televiziji i obilazi radove u Kragujevcu.

"Mislim da je moj posao pre svega da gostujem na lokalnim televizijama zato što sam onda bliže građanima, zato što tada govorim o lokalnim temama koje interesuju građane ovde tako da ne bih pravila tu diskriminaciju koju vi pravite između velikih ili nacionalnih televizija i lokalnih televizija", rekla je Brnabićeva.

Navela je da će i ubuduće sa najvećim zadovoljstvom gostovati na lokalnim televizijama jer je to njen posao, kao i da obilazi objekte u koje vlada Srbije ulaže sredstva iz republičkog budžeta.

"Mislim da upravo vaša televizija koja toliko poziva na vladavinu prava treba da kaže 'bravo, svaka čast što ulažete u pravosudni sistem i dobro je što upravo premijerka dolazi da obiđe radove'. Čini mi se da je to u skladu i sa vašim vrednostima, ali sad ste me začudili jer očigledno nije ni to, a ni lokalne televizije pošto vidim da ih malo gledate sa nipodaštavanjem", rekla je Brnabićeva.

Na opasku novinara šta je po njenom mišljenju funkcionerska kampanja ako ovo nije, Brnabić je rekla: "Funkcionerska kampanja bi bila da ja ovde dođem kao SNS, da u radno vreme obilazim gradski odbor, opštinski odbor ili okružne odbore SNS i sa ljudima iz stranke razgovaram oko političkih tema i kampanje".

To je ono što će, dodala je, raditi van radnog vremena.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара