Tači tvrdi da se "Kurtijeva grupa" bavi proizvodnjom droge

Kosovski predsednik Hašim Tači optužio je odlazećeg premijera Aljbina Kurtija i još nekolicinu ministara da se bave proizvodnjom droge i objavio snimak tvrdeći da se radi o njihovoj laboratoriji za uzgoj narkotika u Prištini.

Tači je u objavi na Fejsbuku optužio premijera Kurtija i porodicu kosovske ministarke pravde da su deo kriminalne grupe.

"Ove slike svedoče o jednoj od inkriminacija Kurtijeve grupe i političke porodice ministarke pravde. Ovo su slike iz laboratorije za drogu u Prištini, koje su sa drugim članom ove kriminalne grupe, Đeljaljom Cvećljom, pre nekoliko dana pokušali da eliminišu kao inkriminišuće činjenice. Vreme je da se suočimo s pravdom!", napisao Tači na svom Fejsbuk nalogu.

Na njemu je objavljen i snimak na kojem se vidi sakriven prolaz i zatim prostorija u kojoj se uzgaja droga.

Odlazeća ministarka pravde Aljbuljena Hadžiju izjavila je da se radi o kleveti i prljavoj kampanji kosovskog predsednika i da njena familija protiv njega priprema tužbu u Švajcarskoj.

"Želela bih da vas obavestim da se u vezi sa njegovim optužbama i klevetama, članovi moje porodice sa švajcarskim državljanstvom konsultuju se sa advokatima da tuže Hašima Tačija švajcarskom sudu. S druge strane, policija mora da demantuje Hašima Tačija jer ima tačne podatke. Neka izađu i javno progovore", napisala je Hadžiju.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво