Božić: Napadi Tepićeve krivi za lošije poslovanje Krušika

Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić tvrdi da za lošije poslovanje fabrike namenske industrije "Krušik" u Valjevu u prethodnih godinu i više dana krivi su "napadi poslanice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić na namensku industriju Srbije".

Božićeva navodi da da je 2018. godine, "pre napada Tepićeve i drugih, 'Krušik' poslovao u plusu i zabeležio odlične rezultate".

Komentarišući optužbe Tepićeve da je za loše poslovanje Krušika kriv predsednik Srbije Aleksandar Vučić, božićeva je rekla da se "očito nastavlja sa performansima u holu Skupštine, što je još jedan dokaz da predsednik SSP Dragan Đilas i njegove stranačke kolege nisu u stanju da razmišljaju o opštem interesu i interesu države Srbije, već isključivo i samo o pojedinačnim interesima".

"Umesto izvinjenja, čuli smo još jedan napad na 'Krušik', na našu namensku industriju i državne interese, kao i to da se 2018. godina, u kojoj je Krušik evidentirano izuzetno uspešno poslovao, nije desila", rekla je Božićeva novinarima u Skupštini Srbije.

Sada se, kaže Božićeva, možemo zapitati koji su to interesi "ponukali Mariniku Tepić i Dragana Đilasa za takav napad na namensku industriju i napad na interese Srbije".

Prema njenim rečima, brojne afere doprinele lošoj reputaciji Krušika, te da iz tog razloga nisu realizovani ugovori koji su bili aktuelni i koji je trebalo da budu ostvareni tokom prošlih godinu dana.

"Za to su krivi isključivo oni i pitam Mariniku Tepić – koji je razlog za to. U Krušiku je bilo i određenih propusta samog rukovodstva, što će se u budućnosti ispravljati, ali to je minorno u odnosu na to što su oni uradili u prethodnih godinu i po dana upravo iz hola Skupštine Srbije, iz različitih interesa", rekla je Božićeva.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије