Zajedno za Srbiju: Nismo više članica SzS

Stranka Zajedno za Srbiju donela je odluku da učestvuje na lokalnim izborima u Šapcu. Zato što drugi članovi Saveza za Srbiju nisu podržali takvu odluku iz te stranke je saopšteno da "nije moguće nastaviti zajedničko delovanje“ i da ta partija prestaje da bude članica SzS.

Stranka Zajedno za Srbiju donela je odluku da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima u Šapcu zato što je, kako se navodi, "ogroman broj građana spreman da brani normalan život u gradu i da se suprotstavi zloupotrebi političke moći koju sprovodi režim".

U saopštenju se navodi da drugi članovi Saveza za Srbiju nisu podržali takvu odluku, te nije moguće nastaviti zajedničko delovanje i stranka prestaje da bude članica SzS.

"Na ovaj način želimo da uklonimo bilo kakvu teškoću strankama i pokretima sa kojima nismo postigli saglasnost. Uvereni smo da je borba za slobodni Šabac snažan doprinos borbi za slobodnu Srbiju", ističe se u saopštenju.

ZZS je, takođe, donela odluku da ne učestvuje na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i drugim lokalnim izborima u Srbiji.

"To su lažni izbori i ZZS, sa celokupnom slobodoljubivom javnošću u našoj zemlji nastavlja borbu za normalan život i stvaranje uslova za slobodne izbore", dodaje se u saopštenju. 

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 25. feb 2020, 02:49) - anonymous [neregistrovani]

@ Lazni izbori.

Ako na izborima nemate nikakvu sansu za pobedu, onda su to "lazni izbori".

(ponedeljak, 24. feb 2020, 19:27) - anonymous [neregistrovani]

Lazni izbori

Sta znaci lazni izbori, nije mi jasan bojkot opozicije i koji je njihov problem. Evo ja iskreno zelim da cujem kako to izbori mogu da budu lazni? Da li oni stvarno misle da Srbija koja je pod lupom svih zapadnih zemalja moze da prozivodi neke lazne izbore, sta god to znacilo!