Vučić sa svetskim liderima na svečanoj večeri u Jerusalimu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji u Jerusalimu prisustvuje svečanoj večeri koju je povodom održavanja Petog svetskog foruma o Holokaustu organizovao izraelski predsednik Ruven Rivlin, sreo sa više svetskih lidera.

Vučić je na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" objavio fotografije sa kim se sastao.

Na jednoj od fotografija je sa predsednikom vlade Izraela Benjaminom Netanjahuom i predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom.

Takođe, Vučić je objavio i fotografiju na kojoj je u društvu predsednika Jermenije i Kipra, Armena Sarkisijana i Nikosa Anastasijadesa.

Predsednik Srbije razgovarao je i sa predsednikom Grčke Prokopisom Pavlopolusom.

Na još jednoj forografiji sa večere, Vučić razgovara sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim, premijerom Češke Andrejem Babišem.

Predsednik Vučić prisustvuje večeri koju povodom održavanja petog svetskog foruma o Holokaustu "Sećanje na Holokaust, borba protiv antisemitizma", za svetske zvaničnike organizuje predsednik Izraela Ruven Rivlin.

Vučić se na Instagramu zahvalio domaćinima na dobrodošlici u Jerusalim. Predsednik je dočekan projekcijom srpske zastave i uz reči "Dobrodošli u Jerusalim".

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 23. jan 2020, 07:57) - Oliver [neregistrovani]

Holokaust

Predsednik Srbije prisustvuje 75.godisnjici Holokausta u Jerusalimu, skup kao opomena svima na ono sto je bilo, na prevelike zrtve, da se ne zaborave i da se ne ponove nikada!!!

(četvrtak, 23. jan 2020, 07:06) - Lola [neregistrovani]

Stradanja

Srpski i Jevrejski narod, pored prijateljstva koje međusobno negujemo, veže i golgota koju su tokom istorije zajedno prošli i nikada više ne sme se dozvoliti da se takva stradanja bilo kome dogode.