Predsednik SLS-a razgovarao sa Palmerom

Samostalna liberalna stranka (SLS) objavila je da se njen predsednik Slobodan Petrović sastao sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom.

Kako je SLS navela u objavi na svom Instagram profilu, Petrović i Palmer su, između ostalog, razgovarali i o proteklim vanrednim izborima na Kosovu.

Petrović je izrazio zahvalnost Palmeru na, kako se navodi, podršci koju pruža srpskoj zajednici na Kosovu, a uz objavu je okačena i fotografija njihovog susreta.

Palmer se juče u Prištini susreo i sa predstavnicima Srpske listea u izjavi za Radio Slobodna Evropa rekao je da je od suštinskog značaja da se Srpska lista uključi u Vladu Kosova.

Specijalni predstavnik SAD za Zapadni Balkan treba sledeće nedelje da nastavi posetu regionu i to posetom Beogradu, gde će se sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim zvaničnicima.

broj komentara 5 pošalji komentar
(nedelja, 03. nov 2019, 09:57) - anonymous [neregistrovani]

Komentar super

Haha Tramp će da izbaci. Super ohrabrujući komentar. A ja se pitam. Zašto briga smete, nisu oni EU.

(nedelja, 03. nov 2019, 09:55) - anonymous [neregistrovani]

Bolje imati celu tvoju zemlju bez eu

Ja predlažem da Srbija ostane tamo gde jeste a da ne ulazi u EU. Jel EU važnija od same njene teritorije? Ionako ulazak u EU samo probleme će nanositi, a da ne spominjemo da će uskoro EU nemati članova, izbrišit će se.

(nedelja, 03. nov 2019, 09:47) - Миша Јовановић, Сан Дијего, Калифорнија [neregistrovani]

Палмер

Зашто се узрујавате? Палмер је само трећеразредни чиновник у Стејт Департменту. Његова титула почиње са " "заменик помоћника" ....
Трамп ће ускоро и њега да избаци.

(nedelja, 03. nov 2019, 09:36) - anonymous [neregistrovani]

Ček,valjda ja više ne znam srpski jezik

Daklem ucena da bez priznavanja nezavisnosti Kosova nema EU i pretnje da se ne usudimo da kupimo S-400 znače podrška srpskom narodu? Pa dobro, hvala na podršci, nije potrebno.

(subota, 02. nov 2019, 20:09) - anonymous [neregistrovani]

Dokle?

Trebamo mnogo radikalnije jer drugog izbora nema. Sa palmerom treba prekinuti sve razgovore. Sa amerima nece nikad biti bar malo pravde.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">