Novi američki ambasador stigao u Beograd

Entoni Godfri, novi ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, stigao je u Beograd, objavila je Ambasada SAD na svom Tviter nalogu.

U poruci dobrodošlice ambasada je Godfriju i njegovoj supruzi poželela dobrodošlicu i najavila da će njihove prve ambasadorske dane deliti sa pratiocima na društvenim mrežama.

"Pred njima je pravo miholjsko leto i slobodan vikend za upoznavanje grada! Šta im preporučujete za upoznavanje novog doma? Njihove prve dane u Beogradu delićemo sa vama na društvenim mrežama", tvitovala je ambasada uz fotografije bračnog para Godfri snimljene na Aerodromu "Nikola Tesla".

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 23. okt 2019, 19:04) - anonymous [neregistrovani]

Dobrodosli u slobodarsku Srbiju....

Nadam se da u toj torbi nosite pregrst dobre volje za saradnju i sporazumijevanje jer cete samo tako naici na dobrodoslicu slobodarskog srpskog naroda.Takodje se nadam da u toj torbi ne nosite neke nove ultimatume jer su Srbi,u cijeloj svoj istoriji,tu rijec sa gnusanjem odbacivali.I na kraju,nadam se da cete prekinuti vrlo neugodnu tradiciju ponasanja americkih ambasadora prema Srbiji i Srbima u cjelini od 1990 pa do danas.

(sreda, 23. okt 2019, 18:56) - Siniša [neregistrovani]

Evo prvi predlog

Da poseti spomenik male Milice u Zemunu ...