Incident tokom otvaranja Trga Republike

Predstavnici opozicije i gradske vlasti u Beogradu verbalno su se sukobili prilikom promotivne vožnje "Vrabac servisa" na Trgu Republike.

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i odbornik Narodne stranke Nikola Jovanović sa jedne, i predstavnici gradske uprave sa druge strane, verbalno su se sukobili na Trgu Republike, koji je danas otvoren za pešake i saobraćaj.

Marko Bastać i njegove pristalice su se najpre okupili na Trgu Republike, na najavljenu "poslednju blokadu" Trga, gde su upalili baklje, zviždali i skandirali.

Nakon toga su se uputili za kolonom vozila "Vrabac servisa" i verbalno se sukobili sa funkcionerima SNS-a.

U vozilima su se nalazili pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, predsednik Skupštine Grada Nikola Nikodijević i sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Bastać se potom verbalno sukobio sa odbornikom SNS-a Nemanjom Joksimovićem, pitajući ga koliko je koštala rekonstrukcija Trga i zašto je smanjen protok saobraćaja.

Incident je bio na ivici fizičkog sukoba.

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 01. sep 2019, 07:40) - anonymous [neregistrovani]

Zakon

mora vaziti isto za sve i pred zakonom moramo biti svi isti...Pozicija, opozicija i mi apoliticki gradjani ove zemlje moramo se povinovati volji vecine gradjana Srbije....Izbori su merodavni i samo tako se moze menjati vlast...Sto pre to shvatimo bit ce nam bolje...

(subota, 31. avg 2019, 21:41) - Lena [neregistrovani]

Opozicija demokratija

Sve koji krse javni red I mir
Sve koji unistavaju drustvenu ili bilo ciju
Imovinu treba pohapsiti I naplati Im
Stetu I odstetu.
Onda nebi divljali I brukali celu zemlju
Tako se radi I na zapadu

(subota, 31. avg 2019, 17:01) - anonymous 72 [neregistrovani]

Kakva glupost

Zivim u Nemackoj vec duze vreme i ne mogu da shvatim nas Srpski ili vec kako hocete Balkanski mentalitet ako se nesto novo napravi ili auto put ili Trg ili neka nova fabrika ovde se to proslavi bili opozicija bili vlast svi zajedno proslave samo kod nas divljaju pale i unistavaju ono sto je narod napravio. I ne znam koje ovaj Bastac ili kako se vec zove treba to odmah uhapsiti kakvu sliku saljete u svet pontecijalnim investitorima. Ne mogu pojedinci ili jedna grupa ljudi odredjivati blokirati Auto put blokirati grad.....

(subota, 31. avg 2019, 16:26) - anonymous [neregistrovani]

Zgrazavam se postupaka ovih...

Ovo nije politicka borba, ovo nije demokratija, ovo je anarhija!
Zapitajte se kako bi se proveli u "leglu" demokratije, u USA???
Toliko.