Performans odborničke grupe SNS ispred opštine Stari grad

Članovi odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda su ispred opštine Stari grad, sa maskama na licu, doneli teniske rekete i lažne novčanice, revoltirani time što predsednik ove opštine Marko Bastać "reketira" građane za postavljanje letnjih bašta.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a Radoslav Marjanović kaže da su hteli na jedan simboličan način da pokažuo da je, kako navodi, "omiljena igra Dragana Đilasa i Marka Bastaća reketiranje".

"Kada kažem reketiranje tu mislim na reketiranje Đilasa u vreme kada je vodio Beograd i preko svojih kompanija uspeo sebi da obezbedi prihode veće od 500 miliona evra", rekao Marjanović.

Marjanović navodi da misli na desetine prijava koje su podneli ugostiteljski objekti sa opštine Stari grad i koji tvrde da ih je Bastać "reketirao" za bašte koje se postavljaju na ovoj teritoriji grada. 

"Razlike između Dragana Đilasa i Marka Bastaća nema, obojica su 'reketaši'. Jedan je bio veliki reketaš na nacionalnom i gradskom nivou, a drugi je na lokalnom novou", rekao je Marjanović.

Marko Bastać nije dostojan da bude predsednik opštine Stari grad, kaže Marjanović i dodaje i da je on "najveća bruka ovog dela grada".

broj komentara 0 pošalji komentar