Na zgradi opštine Klokot tabla sa oznakama tzv. Kosova

U opštini Klokot, pod okriljem noći, na novoizgrađenoj zgradi opštine osvanula je tabla sa oznakama tzv. Republike Kosovo, što je izazvalo uznemirenje građana – Srba iz tog dela Kosovskog Pomoravlja.

Sa nesumnjivom namerom da se tako Srbi dodatno zastraše i napuste Kosovo i Metohiju, pojačava se pritisak na srpski narod i njegove legalne i legitimne predstavnike na svaki način – zveckanjem oružjem, učestalim krađama, montiranim optužnica, a sada i ovakvim provokacijama, saopštila je Srpska lista.

Navodi se da ni gradonačelnik, niti odbornici Srpske liste koji čine većinu u opštini Klokot, nisu upoznati ko je to učinio i podmetnuo ovu tablu kao kukavičje jaje u srpskoj opštini Klokot.

"Podsećamo da je ova zgrada izgrađena sredstvima Evropske unije, koja je zvanično statusno neutralna u odnosima Beograda i Prištine, od koje i očekujemo da naredi onima koji su tablu sa statusnim simbolima postavili da je i uklone", kaže se u saopštenju Srpske liste.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 03. mar 2019, 22:43) - Петрија [neregistrovani]

?

Питамо се, има ли начина да се ова матрица прекине и ствар изненада изокрене у нашу корист? Кад бисмо некако дошли у позицију да будемо корак испред њих... па да се они чешу шта да раде, а не стално ми.

(nedelja, 03. mar 2019, 22:19) - Отаџбинар [neregistrovani]

Провокације

Албанци настављају са провокацијама. Биће их још, а нико не може предвидети како ће исте изгледати. Браћо Срби (и остали Неалбанци) сачувајте мир и не дозволите да вас провокације "изведу из такта". Знам да вам је тешко и претешко, али једино што могу да учиним је да се молим Богу за све вас. С вером у Бога, срдачан поздрав из далеког света.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">