Stefanović Haradinaju: Ne pomišljaj na nasilje prema Srbima

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je Ramušu Haradinaju da ni ne pomišlja na neku nasilnu akciju protiv Srba na Kosovu i Metohiji, jer će Srbija znati da odgovori.

"Od pretnji Ramuša Haradinaja nije se uplašio ni predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ni bilo ko od nas. Poručujem mu da ne pomišlja na nasilje, niti neke ofanzivne akcije protiv Srba na Kosovu i Metohiji, jer ćemo na to znati da odgovorimo", istakao je Stefanović u izjavi za Tanjug.

Ministar policije je tako reagovao povodom izjave kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da će "vojska Kosova" biti "i na severu ako je granica ugrožena".

"Jasna je Hardinajeva nervoza, jer je 'obećao' Vučiću da će ga srušiti na ulici još pre dva meseca, ali se to ipak nije dogodilo", dodao je Stefanović.

broj komentara 6 pošalji komentar
(nedelja, 03. mar 2019, 11:08) - Ana [neregistrovani]

Podrska

Nas narod na Kosovu nema cega da se plasi!

(nedelja, 03. mar 2019, 10:17) - Dusan [neregistrovani]

komentar

Ukoliko Pristina upotrebi neku vrste sile odgovor Srbije moze i mora biti adekvatan.

(subota, 02. mar 2019, 23:21) - muka mi je [neregistrovani]

od pretnji

.albanci svaki dan nekog opljackaju, uhapse, progone, malo je toga sto se i sazna..ni jedan politicar nije zasluzio poverenje kosovskih Srba, svi samo pricaju u prazno i prepucavaju se preko srpske grbace..verujete evropi i zapadu, povinujete se "pravilima njihove igre" a oni vas zavlace i toga ste svesni..a nas narod na Kosovu i Metohiji strada,

(subota, 02. mar 2019, 23:01) - anonymous [neregistrovani]

Deeskalacija

Ne prizivajte ratove. Najvaznije je sacuvati mir. On nema alternativu. I ne slusajte ove koji se zalazu za vojno resenje, ti bi prvi pobegli.

(subota, 02. mar 2019, 22:59) - anonymous [neregistrovani]

Neuroza

Ovaj Haradinaj se pravo unervozio. Ne ide ga baš od ruke u zadnje vrijeme. Stolice u UN-a nema što znači da je KiM okupirana teritorija.

(subota, 02. mar 2019, 22:22) - Perica [neregistrovani]

Istina

Vreme je da vojno vratimo naše KIM,tako to radi svaka normalna dtžava ako politički nema sporazuma..Ajmo Srbijo..više nisi sama..