SDS odlučio da bojkotuje sednice Skupštine Srbije

Socijaldemokratska stranka odlučila je da bojkotuje sednice Skupštine Srbije, objavio je na Tviteru predsednik SDS Boris Tadić.

Tadić je naveo i da će o "nivoima i formama" bojkota parlamenta, SDS nastaviti razgovore sa drugim opozicionim strankama.

Poslanici SDS, inače, nisu prisustvovali posebnoj sednici parlamenta, na kojoj se u ponedeljak obratio predsednik Slovenije Borut Pahor.

broj komentara 13 pošalji komentar
(sreda, 30. jan 2019, 20:36) - hiromant [neregistrovani]

deki@gmail.com

Sa njima,kao i bez njih.

(sreda, 30. jan 2019, 18:51) - anonymous [neregistrovani]

meni zaista nije jasno...

U teskim vremenima kada se konacno resava pitanje Kosova i kada nam je potrebno jedinstvo i stabilnost drzave veca nego ikad, opozicija se ponasa tako neodgovorno...

(sreda, 30. jan 2019, 14:43) - anonymous [neregistrovani]

A platu?

Ako bojkotujete Skupstinu znaci ne predstavljate one koji su vam dali glas. To znaci da trebate da vratite mandat ali sigurno vam plata ne pripada. Zamislite nekog ko udje u skupstinu prijavi se na platnom spisku i bojkotuje do kraja mandata uz to radi svoje druge poslove, zar to ima smaisla. Treba promeniti zakon i disciplinovati nedisciplinovane poslanike ili im nedozvoliti da u narednim izborima zamajavaju glasace.
(sreda, 30. jan 2019, 14:18) - ksenija [neregistrovani]

izgovor

U ovom trenutku praviti bojkot parlamenta je potpuno neobjašnjiva stvar a pošto je reč o poslanicima i bez kojih se može mislim da je inicijativa izgovor da bi se malo obratila pažnja na njih

(sreda, 30. jan 2019, 14:17) - Marko [neregistrovani]

Srbija

Originalno nema sta. Odraz ciste nemoci u skupstini.

(sreda, 30. jan 2019, 13:28) - anonymous [neregistrovani]

To smo mi dozvolili

Opozicija vrlo zdrava i dobra pojava u svakom drustvu. Ona sluzi da izvrgava kritici vlast i da im dise za vrat. Da na neki nacin vrsi parlamentarnu kontrolu. Drugo je pitanje sto je kod nas parlament skup "neobicnih" ljudi pa niti ima postovanje niti koga od nas zanima. Da zakljucim- kakva vlast,takva nam i opozicija.

(sreda, 30. jan 2019, 12:39) - anonymous [neregistrovani]

nisu konstruktivna opozicija

Uzimajući u obzir da poslanici, koji bojkotuju rad parlamenta, nisu konstruktivna opozicija u parlamentu, ovo neće biti neki problem. Njihovo izlaganje u parlamentu se ogleda na politikanstu, sa težnjom opstrukcije rada parlamenta. Nema kvalitetne, argumentovane kritike predloženih nacrta zakona sa njihove strane.

(sreda, 30. jan 2019, 12:36) - anonymous [neregistrovani]

.

To je njihov problem da li ce bojkovati ili ne ali videcemo da li ce dnevnice i putne troskove uzimati.

(sreda, 30. jan 2019, 11:54) - slavenka [neregistrovani]

hmm

Mozda i bolje, manje ce biti opstruisanja rada skupstine!!!

(sreda, 30. jan 2019, 11:34) - Srbija [neregistrovani]

Bojan

I sta se bojkotom postize?