Vučić sa vrhom SNS-a o vanrednim izborima

Predsednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić razgovarao je sa proširenim sastavom Izvršnog odbora i beogradskog odbora SNS-a o vanrednim parlamentarnim izborima. Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović kaže za RTS da "stranka mora da bude spremna za izbore" bilo njih ili ne.

Kako RTS saznaje, sastanku u zemunskoj hali "Pinki" prisustvovalo je više od 3.000 članova, koji su obraćanje predsednika Vučića na temu izbora pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović rekao je za RTS da su vanredni parlamentarni izbori bili jedna od tema sastanka u Zemunu.

"Moramo da budemo spremni, da se pripremamo, obilazimo ljude i da vidimo šta je to što možemo da uradimo za građane", rekao je Stefanović gostujući u Dnevniku RTS-a.

Odgovarajući na pitanje da li će izbora biti, potpredsedni SNS-a rekao je da je "prerano da se kaže da je to definitivno".

Stefanović je rekao da SNS ne sme da bude samozadovoljna i uspavana stranka.

"Oni koji su se umorili, mogu da odstupe. Hoćemo da budemo na usluzi građanima Srbije", poručio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, razgovaralo se i o predstojećoj poseti predsednika Rusije Vladimira Putina.

"Razgovarali smo o tome da ćemo da damo podršku na skupu kod Hrama 17. januara. Biće prisutan i naš predsednik i oni će se obratiti građanima. Želimo da se kao stranka okupimo", istakao je potpredsednik SNS-a.

Ranije danas je održan sastanak u Zemunu na kojem su prisustvovali članovi proširenog Izvršnog odbora.

broj komentara 14 pošalji komentar
(petak, 11. jan 2019, 13:11) - Markovljev [neregistrovani]

Izbori u terminu

Srbija ima stabilnu Vladu sa dobrim rezultatima i nema nikakvih razloga da se raspisuju vanredni izbori koje traže oni što šetaju po Beogradu i neprotestuju protiv onoga što čini Priština sa Albanijom u pokušaju aneksije dela Srbije, ali zbog toga što su tobože ugrožena ljudsaka prava ili sloboda slova!!! Pokažimo da smo ozbiljna država koja poštuje svoje zakone i koja ima Vladu koja dobro vodi državu prema boljem sutra i bez izbora kada nekome to padne na pamet.

(petak, 11. jan 2019, 09:53) - Tana [neregistrovani]

uj

Odluka treba da bude u interesu građana.

(petak, 11. jan 2019, 08:14) - Maja [neregistrovani]

Vanredni izbori

Do izbora će doći u pravom trenutku, kada vreme za njih bude. Tada se o njima treba razmišljati!

(petak, 11. jan 2019, 07:40) - Mirko Mačar [neregistrovani]

Izbori

Dok je Vlada stabilna, nema razloga za vanrednim izborima.

(četvrtak, 10. jan 2019, 22:08) - anonymous [neregistrovani]

izbori

Ne verujem da ce ih biti u martu ili aprilu ali je velika verovatnoca da ce ih biti tamo negde u oktobru ili novembru. Mada mislim da i ove godine nisu potrebni.

(četvrtak, 10. jan 2019, 21:50) - Boka [neregistrovani]

Ne trebaju

Mislim da nije pravi trenutak.

(četvrtak, 10. jan 2019, 21:15) - Svensson [neregistrovani]

Gluposti..

Izbori su svake 4 godrine i tako neka bude ako če Srbija da postane uređena i demokratska država sve ostalo bacanje para i vreme u gluposti. Ako se nešto desi neočekivano sa Kosovo ili nešto jako značajno za Srbiju gde bi trebala cela populacija da potvrdi vladino rešenje koje nije moglo da se predvidi. Onda da inače pustite vladu i Predsednika da rade svoj posao.

(četvrtak, 10. jan 2019, 21:08) - Zorana [neregistrovani]

Izbori

Nije loše da budu izbori... tako se najbolje osluškuje volja i želja naroda.

(četvrtak, 10. jan 2019, 19:41) - Милош [neregistrovani]

РАД

Та маните се избора.Стање у држави стабилно политички и економски,увек може и треба боље и више да се ради.Сваки избори бар пола године доносе стагнацију у земљи,сви се плаше погрешних потеза.Власт смо до сада упознали,а опозиција је своје показала. Неки трећи се за сада не виде.Србију може да чини јаком само народна слога,много поштенијег рада ,јача економија и сарадња са државама које нас поштују.

(četvrtak, 10. jan 2019, 19:23) - Snežana [neregistrovani]

Izbori

Nije lako doneti odluku o izborima. Zbog protesta opozicije, trebalo bi ih raspisati, a opet to su vanredni troškovi i gubljenje dragocenog vremena.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">