Zubin Potok: Tri mere kao odgovor povodom krize u Kosovskoj Mitrovici

Od 12 do 13 časova biće zatvorene sve prodavnice, blokiran prelaz Brnjak, kao i magistralni put u selu Zupče, odlučilo rukovodstvo opštine Zubin Potok.

Predsednik opštine Zubin Potok Stevan Vulović, opštinski čelnici i direktori javnih preduzeća održali su sastanak i dogovorili mere kao odgovor na novonastalu krizu na KiM.

Oni su najavili da će danas od 12 do 13 časova biti zatvorene sve prodavnice, ali da će javne ustanove, škole, vrtići raditi normalno.

Takođe, za isti period su najavili blokadu prelaza Brnjak, kao i magistralnog puta u selu Zupče. Preko tog prelaza od jutros nijedan kamion nije prošao, jer im, kako kažu, nije isplativo.

Na prelazu Jarinje je višesatni zastoj. Carinici kažu da je to zbog redovne kontrole. Ni na tom prelazu nema kamiona sa robom iz centralne Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво