Jovanov: Savez za Srbiju nastavlja sa vređanjem premijerke

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov izjavio je da su "Đilas, Jeremić, Lutovac, Obradović i ostali iz njihovog saveza, nakon što su pozvali na silovanje premijerke Ane Brnabić, nastavili u istom pravcu i nazvali su predsednicu Vlade Srbije jeftinom".

"Jasno je da ne postoji uvreda i prostota koju nisu u stanju da izgovore" rekao je Jovanov, a navedeno je u saopštenju SNS-a.

Kaže da su za vreme zasedanja Generalne skupštine UN predstavnici tog saveza, "zajedno sa delegacijom Albanaca sa Kosova, poput poslednjih jadnika, čamili po hodnicima, pravili zasede učesnicima i iskakali iza ćoškova ne bi li ih ščepali i slikali se sa njima telefonom, a zatim požurili da sve to okače na društvene mreže ne bi li barem tako ispali važni i značajni, kad to već nisu u realnom životu".

Jovanov dodaje i da "osim što su obe ove grupe ilegalno upale u zgradu UN", postoji još jedna sličnost između Pacolija i Jeremića: "obojica su u Njujorku zdušno radili sve što su mogli protiv države Srbije".

Potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Marko Đurić kaže da "Savez za Srbiju nema pravo ni da hvali ni da kudi premijerku Anu Brnabić dok god joj se svi njegovi lideri kolektivno ne izvine zbog prostačke i zlikovačke pretnje silovanjem, od koje se niko od njih još nije javno ogradio". 

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da iskazivanje mržnje prema ženama i nedavni otvoreni poziv na nasilje odbornika Saveza za Srbiju Željka Veselinovića nisu nove pojave i da se one ponavljaju.  

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">