Od ponedeljka kosovska policija oduzima neregistrovana i neispravna vozila

Kosovska policija saopštila je da će od ponedeljka, 24. septembra, sprovoditi pojačanu kontrolu tokom koje će oduzimati tehnički neispravna i neregistrovana vozila, a protiv lica koja budu upravljala ovakvim vozilima, biće preduzimane zakonske mere.

Od 24. septembra 2018. godine, policijski službenici regiona Mitrovica Sever preduzeće policijske mere u svim opštinama na području ovog regiona, uključujući pojačanu kontrolu vozila uvezenih iz inostranstva, kao i svih drugih vozila koja nemaju potrebnu dokumentaciju ili su neregistrovana.

"Na osnovu operativnog plana Regionalne direkcije policije, takva će vozila biti isključena iz saobraćaja, a prema licima koja upravljaju njima biće preduzete i zakonske mere, konfiskovanje vozila i procesuiranje slučajeva", navodi se u saopštenju kosovske policije.

Navodi se i da su iz kosovske policije poručili da je "preduzimanje ovakvih mera neophodno radi veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i kako bi se smanjio broj nezgoda sa smrtnim ishodom".

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 21. sep 2018, 19:52) - goran [neregistrovani]

Smejurija od izgovora

Kakve veze ima zamena tablica sa "bezbednoscu svih ucesnika u saobracaju". Pa deca nadju bolji izgovor kad naprave nesto lose.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">