LDP: SZS afirmiše politiku koja je već jednom uništila zemlju

Savez za Srbiju za cilj ima afirmaciju političkih vrednosti koje su već jednom uništile ovu zemlju, ocenjuje lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović.

Čedomir Jovanović stoga pravljenje tog saveza vidi kao još jednu unapred propuštenu priliku da se Srbija modernizuje i transformiše u savremenu državu.

Umesto alternative onome što radi Vučić već šest godina, opozicija, kaže Jovanović, pravi "kilavi refleks snaga koje su ovu zemlju već dovele na sam rub opstanka".

"Ideje koje nam se nude dolaze iz već viđenog arsenala gubitničke politike, koju je započeo Milošević sa svojim 'malo morgen', a nastavili svi posle njega - i Koštunica i Tadić i Nikolić", ocenio je lider LDP.

Srbiji je, ističe, potreban mir, a do njega se može doći "samo dogovorom sa kosovskim Albancima".

"Zbog toga LDP želi referendum, jer verujemo da su građani Srbije hrabriji od političara koji im nude život 'zaleđen' u devedesetim", kaže Jovanović.

Onaj ko je protiv dogovora koji Srbiji garantuje mir, treba društvu jasno da kaže da su upravo te devedesete i nacionalizam cilj njegove politike, zaključio je Jovanović.

broj komentara 0 pošalji komentar