Jelisejska palata objavila fotografije Makrona i Vučića

Jelisejska palata danas je objavila fotografije susreta francuskog predsednika Emanuela Makrona sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Vučić je boravio u Parizu u utorak, gde je učestvovao i na Samitu o klimatskim promenama.

Predsednik Srbije sastao se tom prilikom sa predsednikom Francuske, i sa njim razgovarao o bilateralnim odnosima i ekonomskoj saradnji dve zemlje.

Na sastanku, održanom na brodu kojim su se visoke zvanice vozile iz Jelisejske palate ka ostrvu Segen, gde je samit organizovan, Makron je obavestio predsednika Vučića da će posetiti Srbiju pre leta 2018. godine.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво